PUBLICITAT

El Comú reprèn el projecte d'aparcament a Les Bons

  • La corporació assegura que el cost es reduïrà sensiblement al previst d'inici
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Imatge de Les Bons, amb l'eslgésia de Sant Romà, uns anys enrera. Foto: EL PERIÒDIC

El Comú d'Encamp ha desencallat el projecte de construcció d'un aparcament a les Bons, després de rebre una nova proposta per part dels tècnics que redueix sensiblement el cost de la construcció. Segons va informar el Comú, recentment s'ha aprovat la redacció del nou projecte per tal que es determinin els detalls d'aquest nou aparcament que, inicialment preveia habilitar unes 50 o 60 places.

El primer projecte es va desestimar perquè ascendia a un cost d'uns 400.000 euros i el fet va generar controvèrsia, ja que l'oposició va criticar-ne la paralització. La nova proposta queda pendent ara de la redacció del projecte que determini les característiques de l'aparcament. La idea de construcció d'aquest pàrquing es remunta al novembre del 2010 i es preveia acabar-lo abans d'aquest estiu.

Fonts del Comú van assenyalar a l'ANA que fins que no es redacti el projecte no es podrà especificar el número de places que hi haurà. Tot i els dubtes inicials, ja s'ha descartat la instal·lació d'un parc infantil en aquest terreny, que es troba en una zona d'uns 1.500 metres quadrats abans d'arribar al pont de les Bons, a la part de sobre del camí. L'aparcament es farà en una àrea arrendada, en principi per un termini de deu anys i el preu serà el que està estipulat per a tots els aparcaments.

Per donar resposta a la demanda històrica dels prop de 1.170 veïns de Les Bons, el Comú d'Encamp va obrir dos concursos públics, un per a la contractació d'una empresa per realitzar els treballs de moviments de terres i condicionament del terreny i l'altre per a la realització dels treballs de subministrament, col·locació i manteniment de barreres a l'aparcament de Les Bons.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT