PUBLICITAT

Jornada fosca per als millors andorrans

  • Només Norwood pot obtenir unes taules en la segona ronda de l'Open
EL PERIÒDIC
LA MASSANA I ANDORRA LA VELLA

Periodic
Garcia i el jove Marc Pericas, en la primera ronda. Foto: FEVA

Jornada dolenta per als millors taulers de la parròquia andorrana en la segona jornada de l'Open Internacional, disputada ahir a l'Hotelt Saint Gothard d'Arinsal.

Només David Norwood va ser capaç de puntuar, en obtenir unes taules contra l'israelià Or Ben. L'escaquista de la Federació d'Escacs Valls d'Andorra jugava amb fitxes blanques i va dominar la partida en tot moment, tot i que el seu rival va saber defensar-se i fins que el temps va expirar. Norwood suma per tant 1,5 punts.

Els altres quatre que ahir havien guanyat van cedir, tots jugant amb fitxes negres. Raül Garcia ho va fer davant Julen Arizmendi en una partida clarament favorable per al seu rival. Daniel José va caure davant l'alemany Joerg Wegerle després de cometre una errada quan estava defensant les taules. Joan Fernández també va fallar quan tenia una posició igualada davant el rus Vasilij Gagarin. I Marc Torrent va perdre davant l'israelià Maya Porat, jugador amb un ELO molt superior (1.665 per 2.274).

DE LA RIVA, QUART AL GRAN PRIX / El Gran Prix de partides ràpides patrocinat pel Comú d'Andorra i BancSabadell d'Andorra ha comptat amb 70 participants, la majoria d'ells jugadors de l'Open Internacional. Entre ells els quatre primers caps de sèrie, els grans mestres Georgiev, Hamdouchi, Delchev, Damljanovic i Iturrizaga, tots per sobre dels 2600 d'ELO, cosa gens habitual en un torneig de ràpides. Òscar de la Riva, que no juga l'Open per centrar-se en tasques de l'organització, s'ha tret el cuquet participant en el Gran Prix i va aconseguir la quarta posició, només superat pel guapnaydor Hamdouchi, i per Almeida i Georgiev.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT