La sub-16 venç San Marino i és campiona a l'Europeu C

SAN MARINO

La selecció nacional sub-16 es va proclamar ahir campiona de l'Europeu C en imposar-se en la final contra el combinat amfitrió, San Marino, per 84-70. Fantàstic, doncs, el paper del combinat que dirigeix David Eudal, que ha guanyat els cinc partits que ha disputat inclosa la semifinal disputada dissabte davant Malta, a la qual va derrotar per 76-49.

Bustamante, el millor jugador del torneig, va tornar a estar de matrícula d'honor aportant 20 punts i 13 rebots, recolzat per Moliné – 16 i 10–, Peral –12 i 12–, López –10 i 4– i Campillo –7 i 8–, en un partit amb domini tricolor, tant en el marcador com en joc, de principi a fi.

D'inici Andorra va adquirir una renda de cinc punts al primer quart (21-16) que va mantenir fins el descans (40-35). D'aquí al 64-56 del tercer quart i el 84-70 final.