Digne onzè lloc de Cardelús al Motodes Pre GP de 125

ALBACETE

Xavier Cardelús va protagonitzar una digna actuació ahir al circuit d'Albacete en el Campionat Motodes Pre Grand Prix de 125 centímetres cúbics.

El pilot andorrà, poc acostumat a conduir amb vent, va tenir problemes per aquest motiu en els entrenaments matinals i es va haver de conformar amb el 20è lloc en la graella de sortida.

Ja en la carrera, més adaptat i millorant en les trajectòries, va començar a remuntar posicions i amb un ritme més alt –baixant en dos segons els temps per volta de les sessions oficials– va creuar la línia d'arribada en la onzena posició. «Crec que si hagués començat més endavant la carrera hauria pogut lluitar pel sisè lloc, però s'ha de valorar que he aprés en conducció amb vent; s'ha de ser ràpid en totes les condicions», va concloure.