PUBLICITAT

Cap sorpresa a les primeres taules en la jornada inicial de l'Open d'Andorra

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Norwood, ahir al Saint Gothard. Foto: FEVA

La primera ronda del XXIX Open Internacional d'Andorra d'escacs va començar ahir a la tarda, després que el president de la FEVA, Francesc Rechi, inaugurés oficialment el torneig. Malgrat que, en aquest tipus de competició, la primera partida acostuma a ser un tràmit pels caps de sèrie, el cert és que per assolir la victòria molts d'ells van haver de suar de valent i moltes van ser les partides que van acabar al voltant de la quarta hora de joc.

Tot i que a les primeres taules no es va produir cap sorpresa, alguns jugadors es van veure superats per rivals clarament inferiors segons el seu rànquing ELO. D'aquesta manera, la jugadora holandesa Judith Hendrix va vèncer l'israelià Evgeni Karasik. També va assolir la victòria el jove jugador espanyol José Manuel Nieves imposant-se a l'alemany Frank Buchenau i la darrera sorpresa va ser a càrrec d'un jugador sub16 andorrà, en Marc Torrent, que va vèncar l'holandès Henk Happel. Pel que fa als resultats dels jugadors del Principat, van obtenir la victòria en aquesta primera jornada David Norwood, Raül García, Daniel José i Joan Fernández. d'ells ha pogut puntuar.

Avui es disputa la segona ronda, també a l'Hotel Saint Gothard d'Arinsal. A més, al matí, a Andorra la Vella, se celebra el Gran Prix 2011 de partides ràpides.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT