PUBLICITAT

El Govern impulsarà la llei del medicament per regular el sector

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Govern vol impulsar la llei del medicament per regular el sector farmacèutic. Així es va posar de relleu durant la reunió que va mantenir dijous passat la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, amb el Col·legi de Farmacèutics, una trobada a la qual també hi van assistir la direcció i l'equip del departament de recursos sanitaris.

La reunió, segons va assenyalar l'Executiu ahir en un comunicat, va servir per evidenciar la voluntat de les dues parts de regular el sector farmacèutic, tant pel que fa a la política del medicament com a la regulació de les oficines de farmàcia i els establiments de distribució de medicaments.

El Ministeri de Salut i el Col·legi van coincidir en la necessitat d'actuar amb rapidesa per disposar d'un marc legal homologable als països europeus i, alhora, adaptat a les particularitats d'Andorra, i que doni les eines necessàries per garantir la disponibilitat a Andorra de medicaments de qualitat, segurs i eficaços. La futura normativa haurà de tenir a més present l'ús racional mitjançant una bona pràctica professional per part del metges i dels farmacèutics.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT