PUBLICITAT

Pastorets Rock, l'estrella de la Festa Major de Canillo

  • Una de les novetats és la recuperació de la baixada de trastos
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Cartell de la Festa Major de Canillo. Foto: ANA / M.T.

Avui comença la Festa Major de Canillo, organitzada pel grup de joves de la Quadrilla de Canillo, i que inclou els tradicionals concursos i tornejos esportius, els balls de nit i les activitats infantils. Un dels plats forts d'enguany serà el fi de festa amb el grup Pastorets Rock, dilluns 18 a les 23.30 hores. Una de les novetats és la recuperació de la baixada de trastos, que es farà a la carretera de Montaup diumenge a la tarda.

El president de la Quadrilla de Canillo, Francesc Tuset, va explicar ahir a l'ANA que la baixada de trastos és una activitat que consisteix en construir un vehicle sense motor, amb direcció i frens, per fer-lo descendir per la carretera de Montaup. Es premiarà la rapidesa, l'estètica de l'andròmina i els ocupants, a més d'un premi sorpresa al millor xoc. Tuset ha indicat que s'espera que, com a mínim, hi participin una mitja dotzena de trastos.

Pel que fa a les animacions musicals nocturnes, divendres es comptarà amb el grup Golden Saxo, seguit del concert dels Raggatuning, un animat grup de versions procedent de Vilanova i la Geltrú. Dissabte es farà un ball de tarda pels padrins amb l'orquestra Stylette i un ball de nit amb l'orquestra Fabulosa, i dilluns es tancarà la festa amb Pastorets Rock, una banda lleidatana que versiona temes del cançoner català amb ritmes de rock, funky i ska, i que ja és coneguda entre el públic andorrà.

Una altra activitat destacada de la Festa Major és el ja habitual campionat de trial que se celebrarà dissabte a la tarda, sense oblidar les activitats i animacions infantils que s'han organitzat al llarg de tot el cap de setmana. Diumenge al matí tindrà lloc el XV concurs de cuina, enguany dedicat a l'elaboració casolana de pizzes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT