PUBLICITAT

Malentès preocupant

  • Puig afirma que Pujol i Mejías estan renovats i ells, disgustats, ho neguen: «La proposta és humiliant»
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marc Pujol (esquerra) i Mejías (dreta) enfilen el camí dels vestidors mentre conversen amb Imbernón en el partit a casa contra l'Almacelles, al gener. Foto: TONY LARA

Es preveu tempesta i de les fortes en la secció de futbol del FC Andorra. Hi ha un malentès molt preocupant entre la junta directiva i dos dels jugadors més importants de la plantilla, Marc Pujol i Dani Mejías. Aquest rotatiu va publicar en l'edició d'ahir que les negociacions estaven en stand by perquè no els satisfeia la oferta de renovació del club. Ahir, però, Emili Puig va afirmar, de nou a EL PERIÒDIC D'ANDORRA, que les converses de dijous a la nit havien arribat a bon port i que s'havien compromès per un any més.Ells, visiblement molestos, insisiteixen que això no és cert.

La visió de l'Andorra, en boca del gerent del club –repetim, explicada ahir–, que és el que tracta les negociacions, és que en la reunió de dijous els va explicar la situació precària a nivell econòmic que viu l'Andorra. A la directiva li han arribat veus des del Govern que diuen que els retallaran prop d'un 25% de la subvenció anual i, per tant, estan oferint totes les renovacions a la baixa. «Els vaig dir que havíem d'estrènyer tots el cinturó, fer un esforç. Ells ho van entendre i em van dir que continuaven. Per tant, jo els dono per renovats». Preguntat sobre si pensa tornar a reunir-se amb ells arran de l'article d'ahir, Puig va deixar clara la seva postura: «Si ells us han explicat això em sembla bé, però a mi m'han dit que es comprometen a seguir i per tant no haig de parlar més amb ells sobre aquest tema».

Mejías no estava ahir localitzable però sí Marc Pujol, qui va mantenir la versió de que no ha renovat. De fet estava molt disgustat. «Ara mateix no vull parlar amb Puig perquè estic molt calent amb la situació», va manifestar. I va prosseguir detallant la oferta del club: «Nosaltres no li vam dir que sí renovàvem, això és ridícul. Entenem que ens rebaixin el sou i és el que li hem dit, però estem disposats a que apliquin fins a un 25%, que és el que s'espera que faci Govern; mai més de la meitat del que cobro. M'han proposat un 55% a mi i un 50% a Mejías, sincerament aquesta xifra és una vergonya. És el club de la meva vida i em sento maltractat. Si m'ofereixen un 25% acceptaré però en aquestes condicions me'n vaig», va concloure.

Lluny d'aquesta polèmica queden Joël Martínez i Paredes, que continuaran.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT