PUBLICITAT

Més places per a cotxes i motos a la Vinyeta

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El remodelat aparcament. Foto: COMÚ ANDORRA LA VELLA

La reobertura a l'ús públic de l'aparcament de la Vinyeta de la capital, després dels treballs de reorganització i de modificació que s'hi han efectuat els darrers quatre dies, suposarà un increment de places tant per cotxes com per motos. La capacitat total de l'aparcament passa de les tretze que hi havia fins ara a les dinou.

El cap de setmana passat es va enquitranar la superfície de la instal·lació que no s'havia pogut fer en el moment de l'obertura de l'aparcament. A més, l'equip de la Unitat de Manteniment del Servei de Circulació ha estat treballant els darrers tres dies per repintar i redistribuir els diferents emplaçaments i zones del recinte, a més de col·locar-hi les senyalitzacions.

A l'aparcament s'hi ha habilitat un zona doble de càrrega i descàrrega, que substitueix la que hi havia a l'avinguda Meritxell, amb la voluntat que els moviments de camions i camionetes no destorbin l'activitat comercial a l'avinguda.

L'aparcament comptarà amb un espai de cinc places específiques reservades a l'estacionament de motocicletes i, paral·lelament, en el lloc on es trobava l'anterior zona de càrrega i descàrrega, s'hi ha ubicat un nou reservat motos, amb un total de deu places.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT