PUBLICITAT

La Kinky Beat i Sanjays, a la Festa Major de la Margineda

  • Aquesta és l'edició més ambiciosa gràcies a una subvenció
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Dani Fornell i Adrià López, abans de començar la roda de premsa. Foto: ANA / J. A. G.

El festival de música que se celebra en el marc de la Festa Major de la Margineda inclourà aquest any les actuacions de grups reconeguts com són La Kinky Beat la nit de divendres i Sanjays la de dissabte. Aquesta edició és la més ambiciosa de les tres que s'han celebrat perquè els organitzadors han aconseguit una subvenció del Govern de 8.800 euros, i això ha permès presentar un cartell més potent i disposar de dos escenaris, segons van explicar ahir en roda de premsa Dani Fornell i Adrià López, els representants de Jam Jove, l'entitat organitzadora, en declaracions recollides per l'ANA

La Festa Major de la Margineda va arrencar ahir a la nit amb una actuació de l'humorista Álvaro Carmona, col·laborador d'Andreu Buenafeunte. Per avui s'ha organitzat una botifarrada popular, però el gruix de la programació l'ocuparà el festival de música amb els concerts de Maikelnaits, Manolito's Band, La Kiny Beat i, finalment, l'animació de discjòqueis a les barraques. El fet particular d'aquesta Festa Major és que serà el punt de control dels participants de l'Ultratrail que se celebra aquest cap de setmana.

Pel que fa a dissabte, la Festa Major inclourà tallers per infants, concursos, una cursa popular i novament una botifarrada. A la nit els concerts estaran protagonitzats per Dtranquis, Sanjays, Monkey Musik Trio i Suck My Beat. També tornaran a obrir les barraques amb animació de discjòqueis. Els organitzadors han previst que hi hagi dos escenaris, fet que permetrà tenir una alternativa de música per aquells a qui no convenci l'actuació principal.

CLAUSURA/La Festa Major acabarà diumenge amb una paellada, circ i tallers per a infants. Els organitzadors han establert dos espais per a la festa. Per una banda el pàrquing de l'Escola Andorrana i el pati de l'Institut Espanyol per les activitats infantils. Pel que fa a assistència, es confia arribar a 800 persones les nits de concert.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT