PUBLICITAT

Rubio: «En uns anys crec que puc guanyar l'anell amb Minnesota»

  • L'última estrella del Nike Camp 2011 parla sense embuts sobre el seu futur a la NBA
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Rubio juga amb els nens del Nike Camp de Bàsquet, ahir a l'Alay abans de la roda de premsa a Andbanc. Foto: ÀLEX LARA

Ricky Rubio va ser ahir la darrera estrella en visitar la canalla del Nike Camp 2011. El jove jugador del Masnou, que jugarà la pròxima temporada amb els Minnesota Timberwolves si el lockout es resol, va parlar sense embuts sobre el seu futur a l'NBA. Va respondre a l'edifici Andbanc a totes les preguntes de la premsa, una per una, i encantat.

Rubio deixa Europa sense que li falti cap títol en el seu currículum. Ho ha guanyat absolutament tot tant a nivell de com com de seleccions i espera que als Estats Units continui aixecant trofeus, amb l'equip que fa dos anys el va escollir en la cinquena posició al draft. «Es estrany dir-ho però, ¿per què no guanyar un anell amb Minnesota? Hi ha un projecte amb jugadors joves i no és una cosa que pugui produir-se en un, dos o tres anys però és possible».

L'exbase del Regal Barça deu tenir mi i una papallones a l'estòmag per començar aquesta nova aventura, però va admetre que de moment no té una data per desplaçar-s'hi degut al lockout: «Tinc el dubte de que la lliga comenci quan ha de ser però esperem que tot s'arregli». En cas que no fos així no s'ha plantejat res a Europa, tot i que va reconèixer que en un futur, si tornés, ha concedit al Barça el dret de tampteig: «I encantat de donar-li. És un club que lluita per tot i que a sobre m'ha tractat de meravella.

Això, però, en principi va per llarg perquè Ricky tan sols té 20 anys i sap que a Minnesota fa dos anys que l'esperen com a un salvador: «Hauré de tornar la confiança que han dipositat en mi. L'NBA dóna respecte i estic nerviós, però les ganes i la il·lusió poden amb tot això».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT