PUBLICITAT

Pallissa a Mònaco i per la via ràpida a semifinals

  • La sub-16 d'Andorra acaba primera de grup i eludeix els quarts a l'Europeu C
EL PERIÒDIC
SAN MARINO

Un recital de la selecció nacional sub-16 contra la més que feble Mònaco i un escandalós 21-100 final va donar ahir el segon triomf en dos partits al combinat que dirigeix David Eudal per conservar el lideratge en el grup A de l'Europeu que dóna la classificació directa per la via directa a les semifinals.

Només els dos primers classificats podien evitar els quarts de final per tant tot està sortint com s'havia previst per als interessos tricolors.

La sub-16 es va trobar davant un equip sense alçada i amb el gruix de jugadors d'un any menys –15– i fins i tot dos. La formació des de fa anys de joves jugadors al bàsquet del Principat fa que la millor preparació des dels sis o set anys provoqui un resultat d'escàndol com el d'ahir contra Mònaco, que no té una estructura de base tan complerta.

Evidentment el partit va ser un monòleg, amb parcials de 5-31, 4-26, 6-23 i 6-20. Eudal va poder fer jugar els menys habituals i les referències, Peral i Bustamante, van poder tenir descans de cara a les semifinals, que seran demà a les 16.30 contra el vencedor del partit entre Mònaco i Malta, que és favorita. Destacar els 21 punts de Moliné i 9 rebots, els 20 de Peral i 16 captures, els 13 punts de Bustamante i els 18 de Ramisa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT