PUBLICITAT

321.000 euros per remodelar el Centre Esportiu d'Ordino

  • La inversió ha servit per condicionar nous espais i adquirir maquinària
EL PERIÒDIC
ordino

Periodic
El nou aspecte que presenta la sala de musculació del Centre Esportiu d'Ordino. Foto: ÀLEX LARA

El Comú d'Ordino ha destinat més de 321.000 euros a la remodelació del Centre Esportiu de la parròquia, inversió que ha servit per fer obres de reforma, acondicionament de nous espais i adquisició de nova maquinària per al gimnàs. De fet, segons va explicar ahir en roda de premsa el conseller de Turisme i Esport, Bartumeu Gabriel, i la tècnica del centre, Judit Villaró, l'ampliació del gimnàs és una de les novetats més important ja que s'ha passat de 75 metres quadrats a disposar-ne de 200 en una ubicació nova i amb nova maquinària. El Comú inaugurarà les instal·lacions oficialment el 19 de setembre i a partir del 20, i fins l'1 d'octubre, es faran dues setmanes de portes obertes. L'objectiu és aconseguir superar la xifra d'associats, que ara se situa en 1.200, va informar l'ANA.

Gabriel va declarar que quan va arribar al Comú l'actual equip, es van fer un seguit d'estudis per les diferents zones del centre i es va determinar que el Bar Bitlles ocupava més espai del necessari tenint en compte el poc rendiment econòmic que se'n treia. Es va decidir doncs substituir-lo per un espai de màquines d'autoservei, però mantenint el parc infantil. També es va eliminar l'espai de les bitlles, «perquè han quedat obsoletes», emprant-lo per a l'ampliació del gimnàs, que era el que més queixes despertava per part dels socis.

La nova ubicació del gimnàs, «amb alçada i vistes», està rebent «molt bones crítiques», tal com va voler destacar Gabriel. La remodelació del centre s'ha fet en vuit mesos i dues fases. Per una banda, l'habilitació de les noves sales amb un cost de 119.000 euros i per l'altra, la segona fase, per ampliar el gimnàs i refer l'espai d'oci, amb una inversió de 162.000 euros. A aquests xifres se'ls ha de sumar 40.000 euros de cost de les màquines noves per al gimnàs, entre aquestes la màquina multiestacions, al centre de la sala, que permet que hi puguin treballar fins a nou persones al mateix temps. Paral·lelament, s'ha ampliat el nombre de màquines per al treball cardiovascular. Amb aquestes obres es vol mirar d'ampliar el nombre de socis, que actualment arriben als 1.200.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT