PUBLICITAT

La Massana restaura els molins d'Arinsal

  • Les dues moles seran introduïdes a les visites teatralitzades a la població
EL PERIÒDIC
La MASSANA

El Comú de la Massana va inaugurar ahir la restauració de les dues moles farineres d'Arinsal, que a partir d'ara formaran part dels atractius turístics del poble, en el marc de visites teatralitzades. «Ara fa uns anys que vam començar a buscar els atractius de cada poble, en el marc del pla de reactivació del turisme i el comerç, i la idea era potenciar el patrimoni existent», va explicar el conseller de Turisme, David Baró, ressaltant la importància dels dos molins restaurats a Arinsal, el Molí del Cap del Pont i el Molí de la Plaça.

Baró va destacar que, a Arinsal, les visites teatralitzades tindran com a eix, a partir de dissabte, les dues moles, així com el safareig i el casc antic del poble. «És un projecte que hem fet en col·laboració amb el poble i la idea era restaurar el bé, tornar a portar l'aigua a la mola, instal·lar el llum perquè es pugui visitar i ha estat un treball d'adequació», va recollir les declaracions de Baró l'ANA.

El conseller va remarcar que des de la corporació s'entén que les moles tenen «un valor patrimonial i antropològic» que «pot agradar a qui ens visita i a la gent del país», encara que va assegurar que no es tracta d'un turisme «massiu», sinó que busca «atractius més culturals i antropològics». De les visites se'n farà promoció a les oficines de turisme de la parròquia, des d'on es pot fer la reserva.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT