PUBLICITAT

Sánchez, al mateix temps a Venècia i a Escaldes

  • Vuit artistes exposen les seves obres, bona part inèdites, a l'Ara Art
E. O. G.
ESCALDES- ENGORDANY

Periodic
Les obres de Francisco Sánchez, exposades ahir a l'Ara Art. Foto: E. O. G.

Francisco Sánchez és l'artista «de moda» del Principat. Representant de l'art del país a la Biennal de Venècia, i alhora, artista protagonista de la Mostra d'Estiu de la Galeria Ara Art. En aquesta exposició col·lectiva, que es pot visitar des d'avui fins el proper 15 de setembre hi prenen part vuit artistes.

La idea d'homenatjar, en certa manera, Sánchez va ser d'Alfons Valdés, un dels pintors que també exposa en el marc d'aquesta Mostra d'Estiu, segons va explicar el responsable d'Ara Art, Faust Campamà, que també presenta obres pròpies. Així, tot i ser una exposició col·lectiva, Sánchez és qui més obres hi presenta. Una dotzena, quatre de les quals novetats, i on no s'hi troben a faltar elements que el caracteritzen: l'aigua, l'ou, els pals de l'electricitat, arbres solitaris.

Al costat, per ressaltar el «contrast de colors i sumar les sinèrgies dels dos artistes», les imatges de Marc Harrold. I donant la benvinguda als visitants, els collage coloristes de Márquez Garcia, un artista que «poc a poc entra amb força» al panorama artístic andorrà, i que Campamà situa entre l'abstracció i l'expressionisme matèric.

Les escultures de Jordi Casamajor també tenen un lloc destacat. L'artista presenta quatre peces de la sèrie en què treballa actualment, d'animals mitològics. L'escultura també està representada per Carmen Sánchez, ceramista valenciana que ha treballat en diversos indrets del planeta.

Les fotografies de Jaume Riba, positivades directament sobre alumini, també busquen la reacció dels visitants. L'obra de Campamà, que també té un lloc a l'exposició, és inèdita, igual que peces dels altres autors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT