PUBLICITAT

L'Andorra negocia amb un dels desitjats al Principat: Sergi Moreno

  • El club ja ha tancat les renovacions de Cristian, Gil, Fabio, Toscano, Albert i Maneiro
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Moreno juga amb una pilota sota la mirada de José Antonio (d'esquenes) en una sessió de la tricolor a Aixovall. Foto: TONY LARA

Sergi Moreno està sense equip i és una de les peces més cotitzades al mercat de la Lliga Nacional. Un pilar en la selecció, l'exjugador de l'Hellin també ha reclamat l'interès de l'Andorra, que també vol fitxar-lo per formar un mig del camp de luxe. Aquesta situació recorda a la de Marc Pujol al juny de l'any passat, quan també era l'objecte de desig de tot el Principat.

El gerent de l'entitat tricolor, Emili Puig, va admetre ahir a aquest rotatiu que efectivament, «ja portem un temps parlant amb el jugador» i les opcions de fitxar-lo són reals «sempre i quan no trobi equip fora del país». Puig va assenyalar al respecte que «és important que no es tanqui les portes i que vulgui parlar amb nosaltres». Ahir les dues parts s'havien citat per avançar en les negociacions però al final el jugador no va poder presentar-se, tot i que per vía mòbil va quedar amb el club que es veuran en els pròxims dies.

Un que ha confirmat el que havia avançat a EL PERIÒDIC en l'edició de dimarts és Cristian Martínez, qui s'ha comrpomés a continuar un any més amb la condició de que si troba un equip d'un nivell de Tercera podrà desvincular-se del club. A més Puig també ha renovat Xavi Gil, Fabio, Toscano, el porter Albert, Maneiro i espera una resposta d'Armand Fajardo, del qual tot apunta a que serà un sí.

AVUI, CINC REUNIONS MÉS / El gerent de l'Andorra va avançar que avui hi ha previstes cinc trobades amb Marc Pujol, Somoza, Joël Martínez, Àngel i el capità Mejías per assegurar-se també la seva continuïtat.

La resta de jugadors –tots menys Riera i Nuno, que deixen el club– seran tamptejats abans del pròxim dimarts: «Aquell dia ha d'estar tancat tot el capítol de les renovacions», va afirmar Puig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT