PUBLICITAT

Pablo Sánchez, el tercer que continuarà al River el pròxim curs

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pablo Sánchez. Foto: ÀLEX LARA

Pablo Sánchez és el tercer jugador de la plantilla de la temporada passada que continuarà lligat al River de cara a la pròxima, després de segellar ahir la seva renovació. Es tracta, segons Francesc Solana, «d'una gran notícia» perquè el jugador tenia d'altres ofertes, sobretot una atractiva de la LEB Or: «Hem d'agrair l'esforç que ha fet perquè li hem ofert un altre cotracte a la baixa», va indicar el director general sobre les negociacions. Les claus principals pr acceptar la proposta han estat dues: «Té una espina clavada per no haver consumat l'ascens i a més s'ha trobat molt a gust a Andorra i ha valorat el tracte que l'ha dispensat el club».

Una altra notícia no tan bona per a Joan Peñarroya és la marxa gairebé segura de Rob Johnson. Solana va repetir ahir a aquest rotatiu que el club li farà una oferta de renovació a la baixa però que difícilment l'acceptarà: «El donem per perdut per la situació familiar. Està als Estats Units, a punt de tenir un altre fill, i segons el seu agent no vol tornar».

D'altra banda la FEB va fer oficial ahir que només set clubs compleixen els requisits per jugar a Plata: River, Ourense, Barça, Prat, Àlava, Àvila i Tenerife. Per això ha anunciat un nou termini límit: el 28 de juliol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT