PUBLICITAT

Jordi Torras gaudeix «com un nen» fent de monitor al Campus Carles Riba

  • El jugador del Barça viu una dia «de gran profit» amb els 80 joves del segon torn
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alguns dels nens, al poliesportiu amb Torras i l'edquip de Carles Riba. Foto: ÀLEX LARA

El Campus Carles Riba ja ha començat el segon torn, que s'allargarà fins dissabte, amb una vuitantena de nens i ahir va visitar el poliesportiu d'Andorra un jugador amb un currículum espectacular com és l'ala del FC Barcelona Jordi Torras. Amb 30 anys i molt a prop dels 31 ha estat més de 100 vegades internacional amb Espanya hi ho ha guanyat tot: campió del Món i tres vegades d'Europa amb la selecció del país veí i a nivell de club tampoc no s'ha deixat res a clubs de màxim nivell com l'Inter Movistar, el Miró Martorell, Polaris World Cartegena i el Barça, el club al qual es va criar com a jugador i en el qual ha guanyat la lliga espanyola, la catalana, la Copa d'Espanya i la Copa del Rei en aquest curs 2010-2011.

Ahir, al poliesportiu, va admetre gaudir «com un nen». Feia dos anys que volia venir i a la tercera ha anat a la vençuda: «Ha estat una gran experiència. Quan jo era petit no teniem aquests luxes i per això els he dit als nens que han d'aprofitar estades com aquesta, en la qual pots compartir moments amb jugadors professionals. Espero repetir en edicions futures i m'ha sabut greu poder quedar-me només un dia però tinc d'altres compromisos...», va explicar Torras.

És de gran mèrit per al campus Carles Riba sobreviure amb tantes estades que s'organitzen actualment, però amb jugadors d'aquesta talla l'èxit està assegurat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT