PUBLICITAT

El campus Enric Masip, sense cares del país

  • L'estada que fa cada any l'exjugador del Barça aplega 115 nens aquest estiu, però no n'hi ha cap de la Federació Andorrana
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Xèpkin, Masip i a la dreta el seu pare, ahir amb la premsa al Roc Blanc. Foto: ÀLEX LARA

El campus Enric Masip que va començar el dijous de la setmana passada compleix la tretzena edició amb una participació de 115 entre els quals no hi ha cap andorrà.

Cal recordar que l'exsecretari d'Esports de l'Estat, Manel Blasi, va presentar de manera oficial la Federació Andorrana d'Handbol el passat 12 de maig i aquesta era una gran oportunitat per als prop de 40 joves jugadors que tenen llicència al Principat per continuar formant-se com a jugadors.

Perquè al Campus Masip han passat jugadors que ara triomfen a l'elit però també d'altres que anaven a gaudir d'aquest esport. «Aquí no volem màquines de jugar sinó inculcar més valors. Formem grups reduïts i treballem a nivell esportiu i també personal», va explicar Andrei Xèpkin, que l'ajuda en les tasques de monitor.

El campus, que continua creixent després de 13 anys d'exixtència, continua fent-se al pavelló del Prat Gran Escaldes i s'ha ampliat també a Encamp, tot i que els nens s'hospeden, com sempre, a l'hotel Roc Blanc.

Les activitats són múltiples a diari i fins el diumenge que acaba l'estada. Es van entrenaments al matí, xerrades, activitats lúdiques i totes les tardas hi ha competició. Andorra no té encara cap nen al campus, però qui sap l'any que ve:»Jo els he dit que estic a la seva disposició», va assenyalar Masip.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT