González, 4rt i Drici, 3a a la Copa Catalana Guak

• Els guanyadors són Bernat Guàrdia en categoria masculina i Vicky Hernández en femenina
LA MASSANA

Soraya Drici, al podi juntament amb Vicky Hernández i Mireia Boscà. Foto: VALLNORD

presència andorrana entre els primers de la Copa Catalana Guak de Descens Vallnord, disputada ahir. La cita va comptar amb Roger González, de l'Sprint Club Andorra, quart en categoria masculina on va vèncer Bernat Guàrdia, i amb Soraya Drici, de l'Agrupació Ciclista Andorrana, tercera en dones, on la guanyadora va ser Vicky Hernández.

El circuit Cédric Gracia del Vallnord Bike Park, de 1.250 metres, va ser l'escenari. Els 140 riders van haver de superar un recorregut de nivell alt marcat pels obstacles naturals i el desnivell. Amb tot, el bon temps i el bon estat del circuit van permetre realitzar la prova sense incidències.

El guanyador va ser el català Bernat Guàrdia (Massi) amb 2min 02,394s, seguit d'Edgar Carballo (Vadebicis-Mondraker) a 2,295s de Guàrdia. El tercer lloc va ser per a Ivan Oulego (Sant Andreu Barça Massi) i en el quart lloc es va col·locar Roger González, de l'Sprint Club Andorra i Bike Patrol de Vallnord Bike Park). Però la presència tricolor en categoria masculina elit va estar completada per Albert Barilaro (Sprint Club), 7è, Ricard Ferreira (Sprint Club Andorra Maxim-Jorma Bikes), que va ser 11è, i Joan Baró (Sprint Club), 23è. D'altres resultats dels equips andorrans, cal destacar la quarta posició en Master 30 de Martí Payas (Maxim-Jorma Bikes), categoria on Sergi Querol (Sprint Club) va ser 17è i Pablo Marín (Agrupació Ciclista Andorrana) va ser 23è.

El Vallnord Bike Park ha acollit la quarta prova de la Guak Copa Catalana. Encara resten dues proves decisives per nomenar els guanyadors. La penúltima prova es disputarà a Lleida i la darrera, a Llinars del Vallès. El lideratge se'l disputaran els riders que ahir van fer podi.