PUBLICITAT

L'Andorra comença avui els contactes per renovar l'equip

  • La directiva, a petició d'Imbernón, oferirà la continuïtat a tots els jugadors tret de Riera i Nuno, que marxen
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Somoza es disposa a treure des de la banda encoratjat per l'afició de l'Andorra, al maig a Almacelles. Foto: ÀLEX LARA

El Futbol Club Andorra comença avui els contactes per renovar l'equip de cara a la campanya 2010-2011. La directiva té previst trucar, a petició de Richard Imbernón, a tots els integrants de la plantilla que el curs passat va finalitzar segon en el grup 5 de la Primera Territorial que ja han confirmat que marxen. perquè continuin vinculats a l'entitat tricolor una campanya més, aquesta vegada en la nova Segona Divisió Catalana en la qual jugarà l'Andorra amb la reforma en l'estructuració de les categories instaurada per la Federació Catalana.

El gerent del club, Emili Puig, serà l'encarregat –com sempre– de negociar les 19 renovacions que té. Només no haurà de parlar amb Riera i Nuno, els quals ja han anunciat que marxen. Els primers amb els quals Puig es posarà en contacte és amb els homes de més pes, com és el cas de Ferran Pol, Emili, Cristian Martínez, Ayala, Marc Pujol, Toscano, Mejías i Ferran Pol.

EL DEUTE Als jugadors, PROBLEMA / El gran problema alhora de perfilar les renovacions de tot el grup és el deute que manté el club amb els jugadors. La gran majoria té pendenta alguna mensualitat per cobrar i això ha generat dubtes alhora de comprometre's a continuar. Ferran Pol, per exemple, admet viure una situació «complicada» pels diners que li deu el club: «M'he identificat amb els colors de l'Andorra i m'encantaria continuar perquè formem un equip fantàstic però la situació no és senzilla. No veig el futur massa clar i tot i que no vull marxar d'aquí els problemes econòmics s'han de solucionar». En una línia similar es va pronunciar Ayala, qui va admetre contactes amb algun equip de la Lliga Nacional: «Tinc propostes. La primera opció és l'Andorra però primer vull saber els plans del club per a l'any vinent». El capità, Dani Mejías, va anar més enllà i va parlar en nom del vestidor: «Tots volem continuar i estem disposats a renovar, però abans s'ha de cobrar perquè això ara mateix no dóna seguretat als jugadors. Quedi clar que en el meu cas no hi ha problema; m'han trucat de la Lliga però jo no vull marxar d'aquí». EL PERIÒDIC no va poder contactar amb Toscano, Marc Pujol i Emili tot i que els tres mantenen l'Andorra com a primera opció i en el cas de Cristian Martínez el cas es similar: «Tinc la il·lusió per renovar però voldria tenir llibertat en cas de trobar un equip com la Pobla de Mafumet que em faci donar un pas endavant en la meva carrera».

«RESPECTAREM DECISIONS» / Puig compren el sentir dels jugadors i per això va indicar que si algú no renova per aspectes econòmics «respectarem la seva decisió». De fet el club possiblement ofereixi contractes a la baixa, ja que preveient la línia del Govern de retallades en el pressupost, de cara al pròxim curs l'Andorra disminuirà el seu en un 30%.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT