PUBLICITAT

Pedro Rodríguez obre el segon torn del Nike Camp 2011

  • S'estudia portar un altre crac del Barça ja que només falta la visita de Ricky Rubio
I. M.
ANYÓS

Periodic
El jugador amb els nens al Campus. Foto: ÀLEX LARA

El Nike Camp 2011 va tenir ahir una immillorable visita per obrir el segon torn en la secció de futbol. Pedro Rodríguez es va apropar a les instal·lacions del Camp del Consell per compatir una estona amb els nens i la pilota i per respondre a algunes preguntes de la canalla.

Com no, el davanter del Barça va ser preguntat per les possibles arribades d'Alexix Sánchez i Cesc al Camp Nou i ell, lluny de mostrar-se contrari a dos jugadors que li poden treure el lloc a l'onze inicial, va assenyalar que tots dos són grans jugadors i defèn tots dos fitxatges: «Aquí sempre hi ha compència per tant si venen Cesc i Alexis per a mi seria una gran alegria». De fet acaba de renovar contracte amb l'entitat blaugrana fins al juny del 2016 i això li ha donat «confiança» per continuar donant el màxim.

«MESSI ÉS EL MILLOR» / Pedro és un dels molts que defensen la qualitat de Leo Messi, ara que està en boca de totes les crítiques a l'Argentina pel discret paper que està fent la selecció del Checho Batista en la Copa Amèrica: «Éll és el millor del món. Potser amb el seu país no està jugant com esperava l'afició però han de calmar-se perquè Argentina ho té tot per fer una gran competició», va indicar. El pròxim i últim crac del Barça que vindrà al Principat serà Ricky Rubio, tot i que l'organització està mirant de portar algú més.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT