El Dudelange deixa fora de la Champions el Pidasa

• Els colomencs aguanten el 0-0 fins el minut 60 i disposen d'oportunitats
DUDELANGE

Nastri intenta fugir d'un jugador del Dudelange, ahir durant el partit disputat a l'estadi Jos Nosbaum. Foto: FABRIZIO MUNISSO

El Pidasa Santa Coloma va quedar fora ahir de la Champions League després de perdre en el partit de tornada de la primera fase de classificació contra el Dudelange de Luxemburg. Els andorrans van perdre ahir 2-0, en el que va ser la repetició del resultat del matx d'anada disputat la setmana passada a l'Estadi Comunal. Tot i que la escassa diferència de nivell futbolístic que s'ha vist entre els dos equips, el Pidasa abandona la màxima competició europea amb quatre gols en contra i cap a favor.

El conjunt andorrà va tenir ocasions per trencar el malefici amb el gol. Als tres minuts, Manolo Jiménez va treure un córner al segon pal on Xinos va rematar de cap. La pilota, però, va marxar fora ben prop del pal curt. Les ocasions andorranes tardarien en tornar a arribar, mentre el conjunt luxemburguès dedicava els seus esforços a evitar les sorpreses al darrere i intentant sempre buscar la porteria defensada per Ricky. Als 18 minuts, Luis Blanco va fer la primera variació, i va haver de canviar el lesionat Chancha –abductors– per un Samir que ja havia jugat de sortida a l'anada.

Amb el 0-0 va acabar la primera part, i en la represa van arribar més ocasions andorranes i els gols locals. En el minut 60 Abdullei rematada de cap a gol, en el 66 Romero va provar el porter Joubert des de la frontal, i en el 76 va ser Txema qui va topar de nou amb Joubert en rematar una jugada per banda al cos del porter. A un minut del final, Abdullei va sentenciar.