PUBLICITAT

La LNFS tanca amb beneficis i cada club cobrarà 5.000 euros

  • El BP Andorra iniciarà la lliga regular a Segona a casa del Martorell, el pròxim 17 de setembre
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Javier Lozano Foto: EL PERIÒDIC

Al tancament de l'exercici econòmic de ka temporada 2010-2011, la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) ha acabat amb beneficis que es repartiran entre tots els clubs,tant de Primera com de Segona Divisió, on milita el BP Andorra. Així, cada club percebrà 5.000 euros. Així mateix, ahir durant l'Assemblea General de Clubs es va sortejar el calendari de competició en les dues categories, i el conjunt andorrà ja sap que obrirà foc en la jornada inicial a casa del Martorell. Serà el pròxim 17 de setembre.

La Primera Divisió començarà el dia 10 de setembre, mentre que abans, entre el 2 i el 4 de setembre, es disputarà la Supercopa d'Espanya. Per a la pròxima temporada, a més, s'ha instaurat la Copa del Rei, on el BP hi participarà amb un primer partit al novembre.

DOS ANYS I BENEFICIS / Només són dos els anys que Javier Lozano porta al capdavant de la LNFS a una Junta directiva on també hi és el director gerent del BP Andorra, Emili Puig. En aquest temps, els beneficis han tornat a l'entitat que regeix la competició del futbol sala espanyol, després de molt temps en números vermells i amb grans problemes de sostenibilitat econòmica i deutes per tot arreu. El sanejament dels comptes és ja una realitat, i a més la LNFS pot treure pit per la seva satisfacció en què han estat pocs els equips amb problemes per poder fer front a les despeses d'inscripció. Amb tot, alguns clubs han hagut de renunciar a la Segona Divisió per seriosos problemes econòmics que feien perillar fins i tot el seu futur.

La LNFS ha estat molt ferma en la seva postura envers les entitats que devien diners a la competició. La mà dura ha acabat per imposar un sistema seriós i ha donat ara els beneficis que no s'havien donat mai a la història de la lliga. Així mateix, la LNFS va informar ahir mitjançant un comunicat de dues noves incorporacions a la Junta directiva. Es tracta dels espanyols Juan José Lopetegui (Triman Navarra) i José Luis Sáez (CD Burela).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT