PUBLICITAT

TV3 promociona la Capital de la Cultura Catalana Escaldes-Engordany pel seu canal internacional


  • A partir del dia 6 de juliol s’emetrà pel canal internacional de TVC l'espot promocional d’Escaldes-Engordany
  • L'espot mostra diversos aspectes del patrimoni cultural i natural de la parròquia
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY


05072011-escaldescapitalcultura
Cartell promocional d'Escaldes-Engordany com a Capital de la Cultura Catalana 2011.
TV3–CAT inicia aquest dimecres, dia 6 de juliol, la promoció d’Escaldes-Engordany com a Capital de la Cultura Catalana 2011. A partir d'aquest dimecres, s’emetran pel canal internacional de Televisió de Catalunya els espots promocionals d’Escaldes-Engordany que va produir Andorra TV. TV3-CAT emet per Europa a través del satèl·lit Astra i també per Europa i Amèrica pel satèl·lit Hispasat. Alhora, es pot sintonitzar a les Illes Balears i a la plataforma Digital+.

L’espot promocional d’Escaldes-Engordany també s’està emetent des del 31 de març a Canal Català, el que permet promocionar la capitalitat cultural andorrana a gairebé tot Catalunya. Des de l'organització de la capitalitat s'assenyala que ni les promocions a través de Televisió de Catalunya, ni les que s’emeten a través de Canal Català tenen cap cost per a Escaldes-Engordany, ja que formen part de l’acord que l’Organització Capital de la Cultura Catalana té amb aquests dos canals de televisió per a la promoció de les capitals culturals.

L’espot, produït per Andorra TV, mostra diversos aspectes del patrimoni cultural i natural d’Escaldes-Engordany, les tradicions, activitats destacades de la parròquia, etc. La música és una aportació de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra que, amb el seu director Gerard Claret al capdavant, apareixen en la darrera imatge de l’espot.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT