PUBLICITAT

L'ACEL inicia una campanya per premiar clients i comerciants

  • L'associació actualitzarà la seva base de dades i subvencionarà les formacions dels afiliats
C. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Thiers mostra les butlletes que es repartiran als comerços, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Dos mesos després de recuperar l'Associació de Comerciants i Empresaris Lauredians (ACEL), el president de la nova junta, Yves Thiers, va presentar ahir una nova campanya encarada a «dinamitzar la parròquia» i recuperar-la dels «moments durs que està vivint». La singularitat de la campanya, denominada Comprar a Sant Julià té premi, recau en el fet que a més de premiar les persones que comprin a la parròquia, també es premiarà als propis comerciants lauredians.

Thiers va explicar que a partir d'avui i fins al desembre repartiran als comerços 200 talonaris amb 100 butlletes cadascun, a un preu d'un euro per papereta. Seran els comerciants els que subvencionaran aquests costos, i podran «vendre les butlletes o regalar-les als que comprin a l'establiment», va explicar Thiers. A finals d'any es realitzarà un sorteig amb dos cotxes de premi. Els guanyadors seran el client que tingui la butlleta premiada i l'establiment que l'hagi venuda.

FORMACIONS ALS COMERCIANTS / Aquesta és la primera campanya de la nova junta de l'ACEL, però no serà la única que realitzaran els propers mesos. Tal i com va explicar el president de l'associació, també a partir d'avui mateix recuperaran el contacte porta a porta amb els seus afiliats, prop de 200, per actualitzar la seva base de dades. Paral·lelament, realitzaran enquestes per concretar quines són les formacions més necessàries i demanades. La voluntat és definir quines d'elles subvencionaran.

L'activitat de l'ACEL és possible en part gràcies a la subvenció de 23.500 euros que reben del Comú de Sant Julià . El conseller de Turisme i Comerç, Enric Naudi, va acompanyar als comerciants a la presentació de la campanya. Un fet que els membres de l'ACEL van aprofitar per demanar que es tiri endavant el projecte al Prat Gran que preveu construir a més d'una sala polivalent, comerços, empreses i aparcaments. Naudi va reconèixer que de moment està aturat per falta d'inversió privada, i que quedarà pendent per la propera legislatura.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT