PUBLICITAT

Onze joves participen en el programa de beques de BPA

  • Les estades tenen com a objectiu acostar els estudiants al món financer
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Els joves becats, a les instal·lacions de BPA. Foto: BPA

La Fundació Privada Banca Privada d'Andorra, en col·laboració amb el Grup BPA, ha posat en marxa per segon any consecutiu un programa de beques d'estada retribuïdes destinades a joves estudiants del Principat. El programa, que té una durada de dos mesos, està dotat amb 22.000 euros. Hi participen onze joves d'entre 16 i 20 anys. Tots ells procedeixen de centres de segona ensenyança, formació professional i batxillerat del país.

El passat divendres 1 de juliol va ser el primer dia de feina per als onze joves que participen al programa. Al llarg de dos mesos podran intervenir i conèixer de primera mà la vida del Grup BPA, posar en practica les seves aptituds, adquirir nous coneixements i familiaritzar-se amb els processos de treball d'una entitat financera. Per al Grup BPA aquest programa és una oportunitat de descobrir joves amb talent.

Aquest programa de beques d'estada retribuïdes s'inscriu en el marc de les actuacions que du a terme BPA en el camp de la Responsabilitat Social Corporativa i, més en concret, en el camp social i educatiu. En aquesta mateixa línia la Fundació Privada BPA organitza Jornades d'Orientació Professional per donar a conèixer els nois i noies estudiants de secundària els diferents perfils laborals que conviuen en el camp professional de la banca. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT