PUBLICITAT

El Pidasa aspira a la remuntada a Luxemburg

  • Els andorrans somien amb donar-li la volta al 0-2 de l'anada de la Champions
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Manolo Jiménez, amb la pilota, envoltat de companys, ahir a la sessió a l'estadi Jos Nosbaum de Dudelange. Foto: PIDASA SANTA COLOMA

Torna la Champions League a l'actualitat amb el matx que avui enfronta a Luxemburg el Pidasa Santa Coloma i l'equip local del F91 Dudelange. Després del 0-2 de la setmana passada en el matx disputat a l'Estadi Comunal, l'objectiu dels colomencs és claríssim: aspiren a donar la sorpresa i remuntar el marcador advers. El matx començarà a les 18.30.

L'estadi Jos Nosbaum de Dudelange acull un matx en què els andorrans no baixaran els braços, perquè del que es va veure al Comunal fa set dies van sortir moltes reflexions. La fonamental va ser que el conjunt luxemburguès no és un equip d'un nivell tan superior a l'andorrà. Això motiva a la plantilla i al cos tècnic, però sobretot a Andorra en el seu conjunt, que assumeix com a possible una lluita de tu a tu amb un rival a la Champions. El problema és en el resultat, perquè un 0-2 en contra ja és un resultat important, especialment perquè s'ha d'assumir que la capacitat ofensiva colomenca no va tenir moltes ocasions de lluïr-se en el partit d'anada. Així, s'hauran d'aprofitar les ocasions.

Luis Blanco, l'entrenador del Pidasa Santa Coloma, assumeix la dificultat del treball que tenen entre mans avui a Luxemburg, però també explica que en futbol pot passar de tot i donar-li la volta a l'eliminatòria no és del tot impossible. Ja ho va dir durant la roda de premsa de després del matx al Comunal.

Fa set dies, dues dianes de cap en la segona meitat –una de Legros i l'altra de Jean-Philippe Caillet– van deixar el bloc centreeuropeu una mica més prop de la segona ronda de la prèvia de la UEFA Champions League.

OSCAR SONEJEE, BAIXA IMPORTANT / El primer gran problema del conjunt colomenc és a la línia defensiva. Luis Blanco té un dilema perquè la línia li queda coixa sense la presència d'un dels seus pilars, l'internacional andorrà Oscar Sonejee, que per motius laborals no ha pogut viatjar amb l'expedició. Així, la convocatòria està formada per els porters Ricky i Israel, Oriol Fité, Gilbert Sánchez, Nastri, Renato, Pousa, Genís Garcia, Juli Sanchez (torna a ser convocat després de ser baixa en l'anada per lesió), Manolo Jiménez, Beto, Albert Mercadé, Samir, Chancha, Javi Sánchez, Txema Garcia, Xinos, Ribo, Alejandro Romero i Àlex Izquierdo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT