Una avaria deixa sense opcions Cardelús al Campionat Mediterrani

• El jove pilot, tot i trencar el motor, progressa en registres a cada prova
BARCELONA

Xavi Cardelús, pilot del Cardelús Racing Team, no va poder completar la cursa corresponent al Campionat Mediterrani de Velocitat disputada diumenge al Circuit de Catalunya perquè una avaria a la seva moto li ho va impedir. Tot i això, la progressió del jove pilot andorrà al llarg del cap de setmana, va estar molt positiva.

Diumenge Cardelús va sortir des de la 22a posició a la cursa de Pre GP 125–Moto 3 i en les dues primeres voltes havia recuperat ja set posicions. Va ser just el moment quan es va trencat el motor de la seva moto. Tot i aquest problema, l'andorrà va marcat el seu millor temps del cap de setmana a la segona volta de cursa. Amb un 2min 05,604s va millorar en mig segon el temps que havia aconseguit al warm-up i en més d'un segon el seu millor temps de les voltes d'entrenaments. El ritme de cursa l'hauria portat a situar-se entre els 10 primers de la classificació conjunta i el cinquè a Pre GP 125.

El pilot andorrà estava decebut pel trencament de motor: «La veritat és que en un primer moment he plorat d'impotència i de ràbia perquè havia sortit molt bé i en dues voltes ja havia avançat a un bon grapat de rivals i he fet el millor temps de tot el cap de setmana». Cardelús hi va afegir: «Quan vas així i es trenca la moto, et sents molt malament, però dels problemes també se n'ha d'aprendre i he d'entendre que aquestes coses poden passar. El més positiu és que cada vegada que he pujat a la moto he millorat, m'he sentit més a gust i he arribat a ser competitiu. El més important ara, és la pròxima cursa».