PUBLICITAT

Zapatero i Martí tracten avui el conveni contra la doble imposició

  • Prèviament a la reunió Martí, Ferrer i Gallardón inauguraran el pont d'Andorra a Madrid
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El cap de Govern, Antoni Martí, es trasllada avui a Madrid en un viatge que tindrà com a eix essencial l'entrevista que mantindrà a la tarda amb el president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, al Palau de la Moncloa. Entre les qüestions que s'abordaran a la trobada s'hi inclou l'elaboració del conveni bilateral de no doble imposició, la negociació d'un nou acord de trasllat de residus i la situació i treballs que s'estan efectuant als accessos viaris al Principat.

A més de Zapatero i de Martí, a la reunió també hi assistiran la ministra d'Exteriors espanyola, Trinidad Jiménez, i el seu homòleg andorrà, Gilbert Saboya.

Aquesta reunió s'ha concretat per avui a la tarda però abans, al matí, el cap de Govern assistirà a un altre acte protocol·lari. A dos quarts d'una del migdia participarà a la inauguració del pont d'Andorra, que creua el riu Manzanares, convidat per l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón. A més, hi prendran part també representants del comú d'Andorra la Vella, encapçalats per la cònsol major, Rosa Ferrer.

Es tracta d'un pont en forma de «Y» de més de 274 metres que uneix l'avinguda de la Ilustración i la carretera de Colmenar Viejo. S'hi han invertit 32 milions d'euros. Durant la inauguració es col·locarà una placa amb el nom de la nova infraestructrura, «Principat d'Andorra».

La decisió de l'alcalde de Madrid de denominar al pont «Andorra» és fruit de la inauguració que es va realitzar al Principat el gener de l'any 2008. En aquest cas van ser les autoritats andorranes les que van decidir denominar la infraestructura amb el nom de la capital de l'estat veí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT