PUBLICITAT

Andorra salva els mobles a l'Europeu A en vèncer Croàcia i acabar 10a

  • Els andorrans guanyen els croats per 12-5, quan al descans anaven 0-0
el periòdic
HEIDELBERG

Periodic
Foto:

La selecció de rugbi a 7 va aconseguir ahir a Heidelberg (Alemanya) mantenir la categoria a la Divisió A de l'Europeu, després de vèncer en el partit en què s'ho jugava tot a una sola carta contra Croàcia. Els andorrans van derrotar els balcànics per un clar 12-5, i després van aspirar a ser novens, tot i que finalment van caure contra la República Txeca per 43-14.

En el primer partit del dia, on Andorra no tenia res a fer contra Lituània en el matx que tancava la fase regular, els homes entrenats per Jordi Beal van perdre 24-10, però això era una cosa que s'esperava perquè aquí no hi havia res en joc per als tricolors, ja que el partit important era contra els croats. Aquesta cita va estar plena de tensió inicial, i fins i tot es va arribar a la mitja part amb un 0-0 que no deixava opció a res més que guanyar fos com fos a la represa. De fet, Andorra va aconseguir dues marques i va sentenciar Croàcia a baixar de categoria, per mantenir els andorrans la Divisió A.

Les dificultats han estat moltes durant les dues fases de joc disputades la primera a Gdansk (Polònia) i la segona a Heidelberg, però al final hi ha hagut justícia amb un equip andorrà que hagués patit molt per recuperar la categoria en cas de perdre-la. A Gdansk es va patir un primer dia per oblidar, tot i que a la següent jornada es va recuperar el to ofensiu que es mereixia. Aquest cap de setmana passat a Heidelberg també es va començar malament amb quatre derrotes, però vèncer Croàcia ahir ha suposat tenir un respir per al combinat de rugbi a 7.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT