PUBLICITAT

Bernadó i Guri, els millors andorrans al 28è Míting

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una de les atletes del Míting Internacional que va acollir ahir l'Estadi Comunal, a la prova del salt d'alçada. Foto: TONY LARA

El 28è Míting Internacional d'Andorra es va disputar ahir a l'Estadi Comunal i va trencar un rècord vigent des de fa una dècada. En el 2001 Gregory Yegorov va fer un salt amb perxa de 5,26m, però ahir Albert Velez (FC Barcelona), lider del rànquing espanyol de la temporada, ho va superar en un centimetre. Va ser l'altleta més destacat amb 1.051 punts segons la taula de puntuació de la IAA, però entre els andorrans el premi gros va ser per a Toni Bernadó (CAVA), guanyador als 3.000m llisos (816 punts IAAF), i Clàudia Guri (CAVA),que va vèncer en alçada i va ser egona en el 100 llisos, amb 13,80 (720 punts IAAF).

En altres resultats, Miquel Velez (FC Barcelona) en alçada, va fer 2,16m, millor marca personal i segona plaça del Míting. Tercera a la cita andorrana va ser la nigeriana Ibifuro Tobin West (Unicaja), amb un salt en llargada de 6,03m, valorat en 994 punts, superant en 5 punts a la cubana Nora Aída Bicet (València Terra i Mar), que havia fet 989 punts en javelina. La 5a plaça era per a la quatre vegades campiona d'Espanya de 400 tanques, Laia Forcadell (Hospitalet). Sisè, Robert Diez (llargada, FC Barcelona).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT