PUBLICITAT

Sanvicente, 35è a la marató escurçada de Vilaller

EL PERIÒDIC
VILALLER

Vilaller acollia ahir la marató de muntanya de la Ribagorça, puntuable per als Trails de la Copa del Món de curses de muntanya, amb els seus 42km. Però el mal temps va obligar a escurçar el recorregut fins els 21km, la qual cosa va afectar el desenvolupament de la planificació que tenia prevista Lluís Sanvicente (FAM), que va ser 35è.

La cursa, que era Campionat d'Espanya de l'especialitat, la va guanyar el dominador d'aquestes carreres en l'actualitat, l'espanyol Luis Alberto Hernando (1h 44min) –va guanyar fa una setmana la Travessa de Canillo. A més d'Hernando, hi havia un gran nombre de corredors de primer nivell a Espanya, que van haver de lluitar contra els 1.400m de desnivell. Lluís Sanvicente va fer 2h 02min.

Els andorrans Joan Albós i Sònia Borrell van ser els vencedors en la prova inicial del 6è Circuit d'Andorra d'Escalada Esportiva que va acollir ahir Ordino. La cita va ser a la tarda al rocòdrom exterior del Centre Esportiu de la parròquia, on es van congregar 28 escaladors que van esquivar la pluja que, a estones, va fer parar la competició.

L'amenaça de pluja es va complir a mitges i la prova que obria el calendari nacional es va dur a terme tot i les aturades intermitents. Així, en la resta de categories els resultats van ser: en juvenils es va imposar Ruth Casas en categoria femenina i l'andorrà Aarón Espinosa en masculina, mentre que Guillem Colell va vèncer en júnior masculí. La pròxima cita, el 23 de juliol als Cortals d'Encamp.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT