PUBLICITAT

Torneig de golf per inaugurar la temporada al camp del Pla d'Espiolets

  • La instal·lació prepara una activitat per atraure als habitants de la parròquia
C. G.
CANILLO

Periodic
una dona practica el golf al Pla d'Espiolets. Foto: EL PERIÒDIC

La temporada d'estiu de Grandvalira ja funciona a ple rendiment. Ahir van obrir-se al públic les instal·lacions del Bike Park de Soldeu, del Family Park de Canillo i el Camp de Golf de Soldeu. Aquest darrer va donar el tret de sortida a la temporada amb la celebració d'un torneig del Club Font Romeu.

D'aquesta manera, l'oferta estrenada ahir s'afegeix a la del kàrting (inaugurat la setmana passada) per tal de completar la proposta del domini per aquesta temporada d'estiu.

De nou la voluntat de Grandvalira és treballar per la desestacionalització i portar gent a les seves instal·lacions durant tot l'any. El treball per adequar el camp de golf a 2.250 metres d'altitud, al Pla d'Espiolets, n'és un exemple. Patricia Moya, directora de la instal·lació, va explicar ahir que les condicions meteorològiques han permès obrir amb les millors expectatives els seus 9 forats par 33. El camp de golf estarà obert fins al 2 d'octubre.

Ahir una trentena de persones van voler ser els primers en estrenar les instal·lacions, que presenten com a principal novetat l'oportunitat d'estrenar-se a la pràctica del golf amb l'ajuda d'un monitor (activitat on no cal tenir llicència federativa), a més de l'opció d'adquirir un abonament de temporada per 150 euros, que ofereix descomptes a d'altres camps propers.

A més, i per tal d'apropar la instal·lació també als canillencs, Moya va explicar que estan treballant en la cel·lebració d'una activitat adreçada a la gent de la parròquia. Paral·lelament, s'han organitzat dos tornejos al setembre.

Pel que fa al Bike Park, Grandvalira manté els circuits de l'any passat, tot i que en millora els seus accessos. Gràcies a una millora al telecabina de Soldeu, aquest pot assumir el trasllat de 180 bicicletes per hora (4 bicicletes per cabina). Finalment, l'espai més familiar s'ha instal·lat un any més al Forn de Canillo. Concentra una zona de lleure, un llac on es pot anar en caiac i fer submarinisme d'alta muntanya. També hi ha circuits per recórrer els boscos a cavall, o en trineu de muntanya arrossegat per gossos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT