Roc venç en una crono d'Ordino amb més de 50 participants

• Els sis primers entren en el marge d'un minut, prova de la gran igualtat
R. M. S.
ORDINO

David Albós, creu la línia d'arribada amb el segon millor temps, ahir. Foto: TONY LARA

El vent no va permetre batre el rècord de l'ascensió al Coll d'Ordino, en mans del català Jaume Morales amb una mica més de 27 minuts, però a la primera cursa del Campionat d'Andorra contrarellotge es va veure molt nivell. Una prova és que els sis primers van estar en el marge d'un minut. La barrera dels 30 minuts no la va trencar ningú: Agustí Roc va clavar aquest temps, seguit per David Albós amb 30min 25s, mentre que el podi el va tancar Carles Juncosa a nou segons de l'andorrà.

53 participants –només dues dones– van disputar una cursa en què la igualtat és la nota predominant per aconseguir la victòria. Albós va ser el millor andorrà, però no es van quedar al darrere corredors del país com Guy Diaz (5è amb 30min 45s) o Miquel Afonso (6è amb 31min 00s). El crono de Roc, el vencedor, va ser fantàstic, en una jornada de ciclisme que es completa avui amb la Volta als Ports.