PUBLICITAT

Andorra es jugarà la permanència amb Croàcia

  • La selecció tanca un primer dia nefast de l'Europeu A amb tres derrotes
EL PERIÒDIC
HEIDELBERG

Periodic
Una imatge de la primera cita de l'Europeu, en el matx Polònia-Andorra. Foto: EL PERIÒDIC

Molt malament s'han posat les coses per a la selecció andorrana de rugbi 7, que ahir va tenir una nefasta actuació al primer dia de la segona cita amb l'Europeu A a Heidelberg (Alemanya). Dels tres partits del dia, Andorra no va guanyar cap, avui li toca la forta Lituània per tancar la fase regular i com que la victòria és una quimera, avui també es jugarà la permanència contra Croàcia. Si perd, la selecció baixarà de categoria, i si guanya als croats encara tindria l'opció de ser novena i mantenir-se a la Divisió A.

La jornada es va iniciar amb un primer partit molt complicat contra Bèlgica. Andorra va caure 24-7 però tot producte de tres errades que van sentenciar el matx quan encara estaven dins del matx. Però la història de la resta dels partits va ser gairebé la mateixa, perquè el combinat que ahir entrenava Jordi Beal (Cristian Pons hi és de jugador) va cometre errades clau en els enfrontaments, cosa que els seus rivals van aprofitar.

És la història també contra Polònia, on al començament hi van haver errades inicials que van deixar el matx sentenciat d'inici per acabar 36-7. En el tercer duel del dia, contra Xipre, va arribar la sorpresa perquè els xipriotes van presentar un equip totalment diferent de la primera cita a Gdansk (Polònia), on van ser cuers amb els pitjors resultats. Andorra va caure 0-35. I contra la República Txeca, quan tot ja feia mal efecte, tampoc no hi va haver miracle: 29-12. Avui el tràmit de Lituània i el partit a cara o creu per la permanència contra Cròacia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT