PUBLICITAT

El Govern i els consellers de DA acorden donar continuïtat a la feina parlamentària entre sessions

  • Els ministres han exposat l'avaluació dels departaments respectius
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


02072011_da
Els consellers del grup demòcrata s'han reunit aquest matí amb el Govern, a la seu del Consell General. Foto: TONY LARA
Els membres del Govern i els consellers generals demòcrates s'han reunit aquest dissabte al matí al nou edifici del Consell General per treballar conjuntament, i han manifestat la voluntat que "el període d'entre sessions no ha de ser una excusa per deixar de treballar en la preparació i adopció de mesures que ajudin a treure Andorra de la crisi econòmica i a entrar en una nova etapa de creixement". Durant la reunió, els ministres han exposat les avaluacions que fan dels seus respectius departaments i els reptes de futur.

Aquest dissabte al matí els ministres han presentat als consellers generals les avaluacions que fan dels seus departaments després de les primeres setmanes al Govern i els reptes que es plantegen per al futur. Segons ha informat Demòcrates per Andorra en un comunicat de premsa, des que el Govern va prendre possessió és la segona vegada que es produeix una reunió d'aquestes característiques, tot i que és habitual que els consellers i els ministres es trobin per tractar temes sobre la implementació del programa de govern.

Durant la reunió s'ha manifestat la voluntat de treballar plegats. Els membres del Govern han expressat que volen comptar amb les opinions dels membres del Grup Parlamentari, i els consellers generals s'han mostrat predisposats a donar el suport que calgui impulsant les proposicions de llei que siguin necessàries. També s'ha expressat que el període d'entre sessions al Consell General no ha de ser una excusa per deixar de treballar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT