PUBLICITAT

Vives demana més diàleg entre creients i no creients

  • Un centenar de persones assisteixen al 8è seminari, sota el nom ?L'Atri dels gentils'
  • De confirmar-se, suposarà la disminució d'una dècima en relació al maig
C. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

El copríncep episcopal, Joan Enric Vives, acompanyat pel cònsol major de Sant Julià, Josep Pintat, va inaugurar ahir la vuitena Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d'Urgell. Aquest any el seminari va centrar-se en les relacions entre creients i no creients i «sobre la necessitat d'enfortir els llaços» entre les dues parts i també entre religions. va manifestar Vives. Segons el copríncep, actualment «manca diàleg» i va reclamar en aquest sentit la necessitar de «d'enderrocar murs o almenys rebaixar-los per veure'ns».

La Càtedra va reunir un centenar de persones, sota el nom L'Atri dels gentils, Junts cerquem un món millor. L'expressió té el seu origen en un espai reservat a Jerusalem, dedicat a debats entre jueus i no jueus.

La càtedra va comptar amb l'escriptor i periodista, Antoni Puigverd, que va alertar durant la ponència de la impossibilitat de fomentar el diàleg davant els fonamentalismes. També va realitzar una ponència el subsecretari del Consell Pontifici de la Cultura, Melchor Sánchez de Toca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT