PUBLICITAT

La Superlliga 2 comptarà amb només set o vuit clubs

  • Els problemes de totes les entitats obliguen la RFEVB a ser més permissiva
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pequenho és la gran incògnita en la plantilla del CV Andorra Foto: TONY LARA

No són bons temps per ningú, i menys per a l'esport. La Federació Espanyola de Vòlei (RFEVB) n'és conscient ?encara i tot li ha costat assumir-ho gairebé tres temporades?, i ha decidit ser més permissiva amb els clubs que no poden fer front a tanta despesa. Un exemple és el CV Andorra, que pagarà la inscripció ?3.000 euros? quan cobri del Govern la corresponent dotzena part del pressupost. La Superlliga 2 està tan en perill com la màxima categoria, la Lliga FEV o la Primera Nacional, i ni què dir de la competició femenina, on històrics com el Tenerife, campió d'Europa, campió de la lliga espanyola durant set anys, tanca la paradeta. Així, la Superlliga 2 mantindrà un format reduït de set o vuit equips, gairebé com l'any passat, perquè no dóna per més.

Només hi han, de moment, sis equips segurs: CV Almoradí, CyL Palencia 2012, Emevé Laboratorios Nupel de Lugo, CV Eivissa, Tenerife Sur i CV Andorra. Els altres dos equips amb possibilitats i que treballen per ser-hi són l'AD Cáceres VB i el Melchor Mascaró Petra de Mallorca. Per altra part, estan confirmades les negatives de Ortodent Caravaca 2010 i d'AD Voleibol Almendralejo.

EL CV ANDORRA, EN PROCÉS / La composició de la competició va en paral·lel a la formació de les plantilles. El CV Andorra té tots els jugadors tancats, a excepció de dos. Els dubtes són Pequenho, que està pendent de poder continuar al país per tema laboral, i Cristian Salvador, que està en plane temporada de vòlei platja i encara no s'ha pogut contactar amb ell per tractar el tema. La resta seran: Javi Borrego, Héctor Garcia, Geni Da Silva, José Garcia, Erik Olivera, Iván Lanza i Francesc Porras. Si Pequenho i Cristian diuen que no, s'haurà de fitxar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT