El Lusitans surt golejat de Croàcia tot i marcar el 2-1

• Sebas Bertran retalla en la represa, però el Varazdin sentencia en dos minuts
VARAZDIN

El Construccions La Posa Lusitans va sortir de Croàcia amb una golejada per 5-1 després que en el minut 48 Sebas Bertran aconseguís reduir distàncies en el marcador amb el 2-1. El gol andorrà, però, va ser només una il·lusió que va durar poc, perquè en només dos minuts el Varazdin va sentenciar amb dues dianes que posaven el 4-1. El cinquè va arribar a dotze minuts del final.

El Lusitans ho va tenir tot en contra gairebé d'inici. Quan només havien transcorregut quatre minuts de joc, Safaric obria la llauna amb el primer gol del Varazdin. Aquest fet va fer molt mal a l'equip andorrà, que amb tot va rebre els ànims de la banqueta per intentar recuperar la intensitat. Això va arribar i no es van abaixar els braços, però el conjunt croat volia matar l'enfrontament i l'eliminatòria sense problemes, i així en només els deu primers minuts ja havia llançar contra la porteria de Andrés en més de cinc ocasions. El setge dels locals no va anar a menys, i així el Lusitans intentava recuperar aire com podia.

Amb tot, en el minut 39 el Varazdin donava un pas ferm cap a la victòria en aconseguir el segon gol, ara obra de Glavica. Amb aquest resultat va acabar una primera part en què cadascú havia posat el seu nivell sobre la gespa del NK Varazdin Stadium.

Però a la represa va arribar la sorpresa, perquè quan no havia transcorregut ni un minut de joc, Sebas Bertran va sorprendre els croats amb un 2-1 que va donar una gran alegria a uns, però va crear molt malestar als altres. El Varazdin no es podia permetre cap errada d'aquest nivell contra un Lusitans que semblava inferior en tots els nivells. Així, els croats no van trigar en posar ordre, i van acabar amb les insinuacions dels homes de Vicenç Marqués amb dues dianes en dos minuts (el 57, obra de Glavina, i en el 59, de Safaric, que repetia). El 4-1 semblava sentenciar, però encara el Varazdin va marcar un altre gol, en el 78 de Vugrinec, per matar l'eliminatòria.