PUBLICITAT

Els advocats aproven per unanimitat els estatuts

  • Finalment es va aconseguir el quòrum necessari i només es van modificar alguns detalls
P. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Jean Michel Rascagneres i altres lletrats ahir abans de l'assemblea. Foto: TONY LARA

Els 154 advocats presents van aprovar ahir per unanimitat els estatuts del col·legi professional que ahir es van exposar en l'Assemblea Extraordinària. El degà del Col·legi, Jean-Michel Rascagneres es va felicitar per aquesta aprovació perquè a partir d'ara el col·lectiu disposa d'aquests estatuts “encarats de cara al futur”, va dir.

La dificultat d'aquesta aprovació no era tant pel contingut, que segons va explicar ahir Rascagneres, només van haver de modificar pocs detalls, sinó per poder reunir gairebé el 80% dels lletrats que formen part del col·legi.

Convocada l'assemblea a partir de les 16:30 hores, els advocats van anar acudint i reclamant, via telefònica, la presència de més lletrats per aconseguir aquest quòrum. També va ser alta la delegació de vots que van aconseguir molts dels advocats, i per aquest motiu, el degà del col·legi també va lloar la implicació dels col·legiats.

Rascagneres va explicar que a més d'adaptar-se a la llei de professions liberals, els estatuts, aprovats ahir, són comparables i entren en el marc de «l'advocacia europea».

La publicitat dels despatxos dels advocats, així com l'obliagatorietat d'una formació de Dret andorrà, són algunes de les modificacions que contemplen els nous estatuts del Col·legi d'Advocats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT