PUBLICITAT

Sant Julià tanca el primer trimestre amb superàvit

  • El Comú aprova el Reglament de distincions dels agents de Circulació
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

el Comú de Sant Julià de Lòria va presentar ahir els comptes del primer trimestre del 2011, que es van tancar amb un superàvit de 162.528 euros. Els ingressos dels tres primers mesos de l'any van ser de 4.288.896 euros i les despeses de 4.126.386 euros. El conseller de Finances, Joan Antoni León, va assenyalar que es tracta només del primer trimestre i que no es poden treure conclusions avançades, però que el Comú «va en la bona línia».

El conseller de l'oposició Patrick Frases va mostrar-se en desacord amb l'exposició de León, assegurant que «no ens creiem gaire aquest superàvit». D'una banda va referir-se al fet que es comptabilitzin en el pressupost dos milions d'euros d'un préstec demanat per a la compra d'accions. Va afirmar que això només afecta a l'endeutament i que per tant el percentatge d'execució pressupostària és inferior al que sembla i «fa pensar que estem funcionant sota mínims».

L'altra preocupació que va expressar Frases va ser el fet que l'endeutament de la corporació és de 19 milions d'euros, que suposen el 75% de la capacitat d'endeutament, que són 25 milions. Va assegurar que els preocupa l'estat en què quedarà al final de l'any i el fet que el nou comú que entri no tindrà marge de maniobra. El conseller de Finances, Joan Antoni León, però, va defensar que el Comú de Sant Julià és «el Comú amb l'endeutament més sanejat», va informar l'ANA.

D'altra banda, en la sessió de consell també va aprovar-se el Reglament de distincions i recompenses dels agents de circulació comunals. A més, es va retre homenatge a dues treballadors de la corporació per la tasca realitzada, i tres agents del Servei de Circulació van jurar el càrrec.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT