PUBLICITAT

Imbernón, un any més després de la negativa de Justo

  • Puig presenta el tècnic i tots dos asseguren no tenir diferències tot i les «males formes» del club
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Imbernón i Puig, ahir durant l'anunci de la continuïtat del tècnic com a entrenador del FC Andorra. Foto: TONY LARA

Richard Imbernón continuarà un any més a la banqueta del FC Andorra –ell i Jordi Pujol de segon, el període que li queda a l'actual Junta directiva al capdavant de l'entitat–, després que Justo Ruiz, que era la primera opció del club, digués que no a ocupar el càrrec per estar vinculat a la Federació Andorrana de Futbol (FAF), on és seleccionador sub-21. Sense acord, el segon plat era un Imbernón que assumeix que «el sentiment» li diu de continuar, tot i que l'entrenador estava emprenyat per les «males formes» del club, que va estar setmanes sense contactar amb ell per dir-li res sobre la seva continuïtat. «Emili m'ha donat les seves explicacions i jo les comprenc», va tancar Imbernón.

«No tinc la sensació que s'ha dubtat de mi, sento que s'ha volgut buscar una alternativa; si un està a un club sempre vol millorar, i jo entén que s'hagi buscat un revulsiu», va dir Imbernón.

El sí de l'entrenador que està al capdavant del primer equip tricolor des de fa tres temporades implica que el treball amb la plantilla 2011-2012 comença des d'avui. La idea és clara, perquè Imbernón vol «mantenir tota la plantilla», tot i que ja són conegudes dues baixes, la de Riera –marxa a Xipre– i Nuno –no segueix al país. Així doncs, primer es parlarà amb el bloc de la temporada passada, i en cas de negatives per part d'alguns jugadors, és quan es plantejarà buscar reforços. En tot cas, això seria a la Lliga Nacional, tot i que Emili Puig, gerent del club, va afirmar ahir: «No entrarem en subhastes per jugadors». «Qui vulgui jugar a l'Andorra ha de saber que aquí es juga més per sentiment que per temes econòmics». El missatge de Puig també anava als que vulguin renovar: «Als increments salarials no se'ls hi podrà donar satisfacció». En tot cas, Imbernón vol millorar en zona defensiva i en atac, perquè al centre del camp ja n'hi ha prou si renoven els que són. Així mateix, Puig va assegurar que si no es cobren els 50.000 euros que deu Govern, els jugadors i tècnics no cobraran els tres mesos que els hi falten. Amb tot, es confia en la massiva renovació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT