PUBLICITAT

Aíto i Ricard Casas, els atractius del 6è Campus Global Tech

  • El Pas de la Casa acull la cita del 3 al 9 de juliol, amb 22 promeses del bàsquet
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Manel Bosch i Ferran Martínez, amb Cabanes i Pirot al mig, ahir en la presentació del Global Tech. Foto: TONY LARA

Ja són sis les edicions del Campus Global Tech de bàsquet, dirigit a les joves promeses del bàsquet tant espanyol com internacional, i que acolliran les insta·lacions esportives del Pas de la Casa del 3 al 9 de juliol. Entre els atractius per al públic, que podrà presenciar els entrenaments en directe a les graderies, hi seran els entrenadors Aíto García Reneses i Ricard Casas. En total, seran 22 els joves talents que hi participaran.

Tots els participants són menors de 21 anys, i entre ells hi haurà sis jugadors que superen els 2,10 metres per als quals s'han preparat unes sessions específiques de rendiment tan físic com tàctic. A més, hi haurà un psicòleg que els ajudarà en la difícil tasca d'enfrontar-se al professionalisme.

A més d'Aíto i Casas, que seran al Principat el dia 5 i 6, i el 7 i 8, respectivament, també el Global Tech comptarà amb la presència de Josep Bordas, membre del programa d'identificació de talents de la Federació Espanyola de Bàsquet, els jugadors i representants del Campus, Manel Bosch i Ferran Martínez, a més dels tècnics Jordi Juste, Sergi Salesa, Jorge Marín, el preparador físic Francisco ‘Cuco' Rodríguez i el fisioterapeuta Ferran Redondo.

Pel que fa a les joves figures, entre les quals no hi haurà cap andorrà –l'últim en participar-hi va ser Quino Colom–, es troben noms que sonaran en el futur com Jorge Sánchez (Real Madrid), Jordi Mas (pivot de 2,10m del Barça), Borja Soriano (Power Electronics Valencia) o Fran Suárez (nou fitxatge del Real Madrid), a més de dos senegalesos «amb un físic realment privilegiat per al bàsquet», segons va dir ahir Manel Bosch durant la presentació. Tots, diamants en brut destinats a brillar al món de la cistella.

A més, ahir també es va anunciar que durant el temps que duri el campus hi ha prevista la presència de diferents scouting de clubs de primer nivell, que saben que a Andorra aquests dies hi ha jugadors que poden interessar als equips de la Lliga ACB espanyola, però també d'altres països.

La cita compta una temporada més, i ja en són sis de consecutives, amb la col·laboració del Comú d'Encamp, a més d'Andbanc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT