PUBLICITAT

Vallnord millora els resultats en el 24% i els ingressos baixen el 4,8%

  • El Pla Estratègic de Viabilitat ha permès reduir la despesa el 6,8%
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Vallnord ha registrat una millora del 24% en els resultats provisionals de la temporada respecte a l'any anterior. Així es va constatar durant el Consell d'Administració celebrat el passat dimarts. No obstant, les dades van posar de relleu un descens dels ingressos del 4,8%, així com una reducció de la despesa del 6,8%. Els responsables de l'estació fan una valoració positiva dels resultats tot i que assenyalen que la temporada «ha estat marcada per un entorn de crisi i per un registre moderat de nevades que van propiciar una sensació de poca neu entre els esquiadors de proximitat», segons van informar ahir en un comunicat de Vallnord.

Els ingressos del grup Vallnord, format per Secnoa S.A., EMAP S.A. i Vallnord S.A., han patit una davallada del 4,8%. Tot i aquesta pèrdua d'ingrés, des de l'estació remarquen «els esforços que s'ha fet a les tres empreses per contenir la despesa d'explotació, amb l'aplicació del Pla Estratègic i de Viabilitat, han permès reduir la despesa un 6,8% respecte l'exercici anterior».

Pel que fa al resultat de Vallnord S.A., en el primer any d'aplicació del nou contracte de mandat, es preveu que sigui de 651.792 euros, sempre pendent de l'informe d'auditoria que s'està realitzant durant aquest mes de juliol. S'ha de tenir en compte que aquesta xifra negativa inclou 354.464 euros del dèficit generat per l'explotació de les activitats de l'estiu 2010.

També es va fer un avançament del pla d'acció previst per la propera temporada d'hivern, que donarà mes protagonisme a l'usuari, aprofitant sinèrgies “off” i “online” i molt especialment les xarxes socials.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT