PUBLICITAT

Dallerès accepta el càrrec d'ambaixador d'Andorra al Consell d'Europa

  • L'exsíndic ha posat de relleu, un cop més, el malestar que viu al si del Partit Socialdemòcrata i ha afegit que està "decebut amb moltes coses"
29062011_dalleres
Josep Dallerès.
Josep Dallerès ha acceptat el càrrec d'ambaixador d'Andorra al Consell d'Europa. Així ho ha afirmat en una entrevista al programa Ningú és perfecte de Ràdio Valira. Dallerès ha manifestat que assumeix aquest repte "amb ganes" i ha afegit que intentarà donar el millor de si mateix. Del fet d'acceptar una proposta d'un partit que no és el seu, l'exsíndic ha indicat que aquest no és un càrrec polític sinó de representació de l'Estat.
Josep Dallerès ha explicat que ha acceptat el càrrec ofert per Toni Martí, amb el repte que suposa que a Andorra li toqui assumir l'any que ve la presidència del Consell d'Europa.

Dallerès ha posat de relleu, un cop més, el malestar que viu al si del Partit Socialdemòcrata i ha afegit que està "decebut amb moltes coses" i que fa mesos que es planteja la possibilitat d'abandonar el partit. També ha manifestat que discrepa de l'anàlisi que s'ha fet dels resultats electorals, atribuint la desfeta només a la crisi econòmica. Pel que fa a la possibilitat de continuar en la política comunal si no hagués acceptat el càrrec d'ambaixador, Dallerès ha estat clar i ha dit que ell ha acabat una etapa política després de molts anys d'estar a la primera línia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT