PUBLICITAT

Descomptes de fins al 80% pel Mercat de les Oportunitats del Pas

  • Hi haurà ofertes als restaurants i les activitats de la Festa Major animaran els carrers
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Marsenyach i Carrié presenten el Mercat de les Oportunitats, ahir. Foto: ANA / N. M.

Els comerços del Pas de la Casa ja es preparen per al Mercat de les Oportunitats, que se celebrarà el proper cap de setmana (1, 2 i 3 de juliol), coincidint amb la Festa Major del poble i amb el campionat de Supermoto. A la Braderie els establiments oferiran descomptes, que poden arribar fins al 80%.

Durant el cap de setmana les botigues trauran parades a l'exterior on exposaran els productes més rebaixats, els restaurants oferiran descomptes especials, i les activitats de la Festa Major animaran els carrers. Tot i que l'organització del Mercat de les Oportunitats ha anat a càrrec de l'Associació Iniciativa Publicitària, ha comptat amb la col·laboració del Comú d'Encamp que hi aporta el 25% del pressupost. També hi participen els serveis de Mobilitat, el SUM, la Policia, i Protecció Civil, que preparen dispositius especials per aquestes dates.

El portaveu de la Iniciativa Publicitària, Jean-Jaques Carrié, va explicar ahir durant la presentació de la Braderie que esperen doblar el nombre de cotxes que van atraure l'any passat durant les mateixes dates, arribant als 12.000 diaris. Per aconseguir-ho, s'ha fet una campanya de publicitat molt important al sud de França, va explicar Carrié.

L'aposta per aquests tres dies ha costat prop de 32.000 euros, dels quals el 25%, uns 8.000, els ha aportat el Comú, mentre que la resta els ha pagat l'associació. La major part de la inversió ha anat cap als mitjans de comunicació francesos, i que a més de portar visitants durant aquests dies ha de permetre que el Pas guanyi ressò a les ciutats veïnes. Carrié va informar que la voluntat és realitzar en el futur més esdeveniments d'aquestes característiques.

concert de les anges blancs / Una de les activitats que s'ha organitzat per aquesta ocasió és el concert de dissabte a la nit, a càrrec de l'orquestra Les Anges Blancs, molt popular a França. Han estat contractats amb la voluntat que els visitants que vagin al Pas durant el dia es quedin fins la nit per gaudir de l'actuació. A més, divendres actuarà Harlem, que és el grup que contracta normalment el Comú per animar la Festa Major.

Els 310 comerços de la zona preveuen treure parades a l'exterior aprofitant que el centre del poble estarà tallat al trànsit, i així poder oferir un millor aspecte als visitants. Carrié va explicar que s'ha donat llibertat a tots els comerciants perquè apliquin les ofertes que vulguin, i que hi haurà qui farà grans rebaixes i d'altres que no podran exagerar tant les ofertes. Alguns bars i restaurants convidaran als aperitius, d'altres oferiran àpats gratuïts per als petits, i alguns hotels faran vendes de tres nits al preu de dues, va informar l'ANA.

Pel que fa als talls de trànsit s'ha previst, si és necessari, fer aparcar alguns vehicles a l'aparcament de Grau Roig, amb autobusos disponibles per portar els visitants al centre del poble.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT