PUBLICITAT

El Govern fixa 40 lleis abans que acabi el 2012

  • El dissabte s'exposaran les modificacions legislatives al Consell General
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Daniel Armengol i Toni Martí, al debat d'investidura. Foto: TONY LARA

El Govern ha marcat un llistat amb una quarantena de lleis que vol tractar o modificar abans que acabi el 2012, i aquestes s'exposaran el proper dissabte en un seminari que tindrà lloc al Consell General. Els ministres ja van realitzar un seminari amb l'exposició de les lleis que consideren que s'han de tractar a curt termini, i els presidents del grup parlamentari de Demòcrates per Andorra, Ladislau Baró i Daniel Armengol, van creure oportú que els ministres puguin presentar de manera més resumida aquests projectes als consellers generals. La idea d'aquest seminari és que els parlamentaris estiguin situats en quines són les mesures a emprendre entorn a cada una de les lleis, segons va informar l'ANA.

Els ministres van presentar ja les lleis més urgents d'aquest Govern, i ho van fer davant els membres del Govern i els presidents del grup parlamentari de DA, però el proper dissabte està previst que ho puguin fer davant els consellers. La voluntat és tenir ben estructurats els projectes que s'han de desenvolupar al llarg del que queda de 2011 i de tot el 2012.

S'han detectat més d'una quarantena de lleis que cal renovar o modificar, i algunes de les més destacades són la modificació de la Llei de la CASS i el SAAS per aconseguir frenar el dèficit, així com la llei del comerç i la modificació de l'obertura de capital estranger que han d'afavorir la reactivació econòmica. També abans que acabi el 2012 es volen tenir enllestides les lleis que afecten als comuns, de finances comunals i la llei de competències. Pel que fa a les finances, el TVA i la modificació de l'impost sobre la renda dels no residents, l'impost de societats i l'impost d'activitats econòmiques també s'han considerat urgents.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT