PUBLICITAT

Detenció de dos homes per furts valorats en 1.080 euros

  • Els implicats, algerians, van robar en establiments de la capital i Escaldes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Policia va detenir el passat diumenge dos homes per diversos furts de mercaderia en establiments comercials d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. La detenció es va produir quan els agents circulaven per l'avinguda Consell de la Terra de la parròquia escaldenca i van observar que a l'interior d'un Citröen Xsara amb matrícula francesa, hi havia un nombre important de peces de roba amb les etiquetes de venda i algunes alarmes posades. Per aquest motiu, es va controlar a l'ocupant del turisme i un altre home que es trobava prop del vehicle.

L'escorcoll al turisme va permetre trobar 23 jerseis, 14 pantalons, 6 samarretes, 3 parells de sabates, 2 carteres i 1 perfum, tot plegat valorat en 1080 euros. També es va trobar una bossa de compra folrada amb paper d'alumini preparada per cometre sostraccions de mercaderia en establiments i neutralitzar el sistema d'alarma, 10 alarmes trencades, unes estenalles i un tornavís. Els dos homes no van mostrar cap tiquet de compra.

La investigació va posar de relleu que tota aquesta mercaderia havia estat sostreta en tres establiments comercials d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Els representants dels tres establiments han cursat les corresponents denúncies. Els dos homes, de nacionalitat algeriana de 33 i 40 anys, no residents al Principat, van ser detinguts i posats a disposició judicial aquest dilluns.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT