PUBLICITAT

La Junta de la LNFS confirma 16 equips a Segona Divisió

  • La Lliga arrenca el 17 de setembre i el BP jugarà la Copa l'1 de novembre
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carlinhos, amb la pilota. Foto: ÀLEX LARA

Ahir es va reunir la Junta directiva de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) per decidir que la pròxima Segona Divisió del futbol sala espanyol estarà formada per 16 equips, entre ells el BP Andorra. La competició s'iniciarà el dia 17 de setembre, i no el 2 com estava previst des de fa mesos, i acabarà la fase regular el 12 de maig, tot i que encara ho ha de ratificar tot l'Assemblea de la competició, que es reunirà la pròxima setmana. El BP jugarà la Copa del Rei l'1 de novembre.

Segons la reunió de la Junta directiva d'ahir, els 16 equips que hi seran a Segona seran els següents: el BP Andorra, Gáldar Gran Canaria, Barcelona B, Playas de Castellón, ElPozo Ciudad de Murcia, CD Burela, UMA Antequera, Ceuta, Jaén, UPV Valencia, a més dels rescatats Ciutat d'Eivissa i Melilla –el Guadalajara i el Lanzarote no han pogut pagar i per tant es rescaten els altres dos clubs que van baixar de categoria al final de la temporada–, i l'Hospitalet i el Granada, aquests dos gràcies a la renúncia del Zamora i del Brihuega, que no han pogut fer front a la despesa econòmica de la segona categoria del futbol sala nacional. Amb aquest compte el número d'equips és de 14, i els altres dos equips sortiran de tres candidats, l'Esplugues Martorell, el Leganés o l'Alacant. En teoria, i segons les dades que té la Junta directiva al seu abast, dos d'aquests tres equips diran que sí a la Segona Divisió, però en cas que un d'ells fallés, es repescaria el Cáceres.

IDÈNTIC SISTEMA DE COMPETICIÓ / Davant de la situació de tenir 16 equips a la Segona Divisió –la temporada passada hi havia 19–, la campanya no pot començar el 2 de setembre com estava previst. Així doncs, la proposta de la Junta és que comenci el 17 de setembre i que la fase regular acabi el 12 de maig. D'aquesta manera, la primera eliminatòria del play-off d'ascens a Primera Divisió serà el 26 de maig. El sistema de competició és exactament el mateix que la temporada anterior, i per tant pujarà directe a la màxima categoria el primer classificat, i així el tercer per la cua de Primera passarà a disputar el play-off d'ascens amb els equips de Segona, una fase final amb un total de vuit clubs. Amb tot, l'Assemblea és qui té l'última paraula per donar el vistiplau a les decisions d'ahir de la Junta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT